fbpx

Vækst din forretning gennem

Google Ads

Skab sorte tal på bundlinjen med Google Ads

Ved at benytte os som dit Google Ads Bureau sikrer vi dig resultater hurtigt og profitabelt. Alle kan opsætte en Google Ads-konto. Men de færreste kan få gode resultater med den – Det kan vi!

Gennem Google Ads rammer vi købeklare målgrupper, som giver dig en øget bundlinje. I tæt samarbejde med dig lægger vi en strategi, som bliver fundamentet for gode resultater. Ud fra dit budget opsætter vi annoncerne på relevante kanaler som fx Google Search, Display netværket, YouTube eller Google Shopping.

For at sikre det største udbytte af dit budget, optimerer vi løbende annonceringen. På den måde kan vi sikre kontinuerlig vækst over hele linjen.

Vi holder dig opdateret undervejs og giver dig overblikket over alle relevante informationer i din månedlige rapport over Google Ads-annoncering og dine resultater.

Vores kunder opnår det bedste afkast ved at kombinere betalte og organiske resultater på Google. Det sikrer vi gennem Google Ads og ved brug af SEO.

Webmovers logo sidelæns
Ikon til hjemmeside
frederik og emil e-mail marketing

Sådan arbejder vi med

Sådan arbejder vi med 

Vi går meget op i god kommunikation, fairness og rapportering. Hver måned får du en rapport eller et statusmøde over forløbet på din Google Ads konto og de resultater vi har skabt. Det er ikke alle kunder, som vi kan gøre noget for og derfor skal du ikke være bange for at tage en snak med os – føler vi ikke der er et match, sender vi dig pænt videre i din søgen efter et andet bureau.

Ikon til hjemmeside
Webmovers e bog

Download vores gratis e-bog

Få 7 konkrete tips til hvordan du kan fordoble din konverteringsrate. Helt gratis. Lige i din inbox.

Mange virksomheder undervurderer desværre konverteringsraten på ens hjemmeside. De fokuserer meget på deres ROAS/POAS i annonceringen, men glemmer hele fundamentet for annonceringen; nemlig ens hjemmeside og konverteringsraten på denne.

Få tilsendt vores gratis e-bog, og fiks de lavthængende frugter allerede i dag.

Webmovers logo sidelæns
Ikon til hjemmeside

Google Ads Netværk

Når du vælger Google Ads som en af dine markedsføringskanaler, kommer dine annoncer ud på flere af Google’s netværk. De kan hver især noget forskelligt og en god blanding af disse, sikrer dig en god chance for at blive set af dine kunder online og øge din omsætning.

processen

Sådan arbejder vi med Google Ads

Uanset om du har arbejdet med Google Ads før, eller du er helt grøn på det – hjælper vi dig med hele setuppet og sørger for at du ved hvilke processer vi tilgår.

Gennemgang
Vi starter med en gennemgang af dit nuværende setup - og hvis du du er helt ny hjælper vi dig med at få det hele sat korrekt op. Vi laver også et tilbud til dig som matcher de mål vi har sat os.
Udarbejdelse af setup
Bagefter går vi i gang med at udarbejde kampagner/bannere og får hele kontoen sat op. Vi tager os også af tracking, Analytics og alt det kedelige du ikke behøver at tænke på. Efter vi har lavet teksterne osv, sender vi dem til godkendelse først hvis dette ønskes.
Løbende optimering
Vi optimerer løbende på kontoen, kampagnerne og tilretter annoncerne. Efter aftale kan vi evaluere på hvordan det er gået og finde nye løsninger derfra.

Hvad koster Google Ads?

Det er op til den enkelte virksomhed at vurdere hvor mange penge de ønsker at skyde i Google annoncering. Vi hjælper dig gerne med at lægge et budget for dine målsætninger med annoncering på Google. En af de mange fordele ved Google annoncering er at du ikke betaler for eksponeringer, men pr. klik dine annoncer får.

Der er derfor ikke noget kort svar på hvad Google annoncering koster. Det afhænger blandt andet af hvor populært søgeordet er, hvor gode og relevante annoncer og landingpages du leverer og mange andre parametre.

Læs mere om pris og hvad du kan forvente ud fra de budgetter du har til rådighed. Det vil måske kunne spare dig for en del annoncekroner. Læs vores blogindlæg: “Hvad koster det at annoncere på Google”.

Webmovers logo sidelæns
Ikon til hjemmeside
Ana Webmovers
Ikon til hjemmeside
Webmovers forklaring

Hvorfor Google Ads?

Google er en enorm god platform til at ramme din målgruppe, da det blandt andet er muligt at segmentere efter by, lokalområde og din ydelse.

Det kan være rigtig svært at gøre ens Google Ads annoncering profitabel, selvom det er nemt at opsætte.

Vi sørger for at skabe overskud og relevante kunder til din virksomhed. Læs vores indlæg med 5 gode grunde til at du skal benytte Google Ads, som en del af din marketingstrategi.

Webmovers logo sidelæns

Hvad kan jeg bruge Google Ads til?

Hos WebMovers får du en løsning hvor vi klarer alt for dig. Vi udarbejder annoncer, opsætter tracking og tager os af alt der har med Google Ads at gøre.

Med Google Ads kan du:

Webmovers hjælp
Det Er Din Garanti For Kvalitet Og Gode Resultater

Vi er Google Partner

Hos WebMovers er vi Google Partner. Det er din sikkerhed for kvalitet og gode resultater. Vi arbejder tæt sammen med Google og er altid på forkant med den nyeste viden og teknologi inden for Google.

Google er vores vigtigste kanal, og vi omtaler derfor os selv som et Google Bureau. Da vi altid er på forkant med ny produktviden kan vi sikre gode, målbare og profitable resultater til vores kunder.

Med andre ord er Google Partner-badget et kvalitetsstempel fra Google.

Computer setup
Google Partner

Du er i godt selskab

Blot et lille udpluk af nuværende og tidligere kunder vi arbejder sammen med. Skal du med?

estate
Shouter
CleanWise
arturel
party-in-a-box
Bonnesikring
milleoglykke
Roadsurfing
+pension
limitless
Boxstation
mollerup-gods
Webshopskolen
Egear

Du er i godt selskab

Blot et lille udpluk af nuværende og tidligere kunder vi arbejder sammen med. Skal du med?