fbpx

Vækst din virksomhed med det rigtige

Content

HVAD ER CONTENT?

Content marketing er indhold på dine online kanaler og kan være alt fra reklamevideoer, bannere, flyers, opslag og meget mere.

Målet med content marketing er at kunne skabe målrettet, mindeværdigt og engagerende indhold på tværs af alle kanaler. Det behøver ikke altid handle om at vise dine produkter men også vise det du gør og hvem man er som brand. På den måde kan du bygge tillid hos de loyale kunder og du ved de vil agere som ambassadører for det du gør.

Med content marketing bliver dit brand mere synlig online på tværs af alle dine platforme. Samtidigt kan du tiltrække potentielle kunder og skabe større loyalitet hos dine nuværende kunder.

Hvilken kanal er bedst for dig at bruge er helt grundlæggende afhængigt af hvad dit mål med dit brand er. Vil du skabe salg? Vi du tiltrække nye kunder? Vil du pleje dine nuværende relationer? 

 

Webmovers logo sidelæns
Ikon til hjemmeside
content til hjemmeside

Sådan arbejder vi med

Sådan arbejder vi med 

Vi er eksperter i at lave professionelt content til din hjemmeside eller sociale medier. Lad os hjælpe dig med content løsninger som matcher dit brand og din identitet. 

Ikon til hjemmeside
Webmovers e bog

Download vores gratis e-bog

Få 7 konkrete tips til hvordan du kan fordoble din konverteringsrate. Helt gratis. Lige i din inbox.

Mange virksomheder undervurderer desværre konverteringsraten på ens hjemmeside. De fokuserer meget på deres ROAS/POAS i annonceringen, men glemmer hele fundamentet for annonceringen; nemlig ens hjemmeside og konverteringsraten på denne.

Få tilsendt vores gratis e-bog, og fiks de lavthængende frugter allerede i dag.

Webmovers logo sidelæns
Ikon til hjemmeside

Dit ærlige content bureau

Vi laver content som du kan bruge til alt muligt slags markedsføring i form af: 

FILMPRODUKTION

Markedsføring har ændret sig markant de seneste år, og video/film har vist sig at være en virkningsfuld måde at nå ud til målgruppen.

Videoer er et utroligt levende medie, som kan fange og skabe stemninger. Det er også det medie hvor man kan fange modtagerens opmærksomhed gennem bevægelighed, billeder og lyd.

Med korte, præcise og stemningsskabende film, er det muligt at skabe en rammefortælling om jeres produkt og på den måde forføre og tiltrække modtageren. Modsat reklametekster kan man ved hjælp ad videoen illustrere produktes funktion og kvaliteter “in motion”.

Det vil sige, at brugeren med det samme forstår, hvad I vil med jeres produkt. Reklamefilmen kan nemlig både formidle jeres brands historie og vision, men også vise, hvordan jeres produkt virker i praksis. I samarbejde med jer kan vi skabe en levende, forførende og smuk reklamefilm, som imødekommer netop jeres behov, hvad angår målgruppe og platform.

Vi har professionelt udstyr, viden og erfaring til at vi kan udvikle ønskede videoer/film af dit brand eller til din hjemmeside.

Webmovers logo sidelæns
Ikon til hjemmeside
Kopi af content
Ikon til hjemmeside
Kopi af content

GRAFISK DESIGN

Når man taler om grafisk design, kan det være alt fra flyers og logo til grafiske billeder på hjemmesiden og SoMe kanalerne.

Med grafisk design kan vi hjælpe dig med at visualisere en ny indretning af butikken, inden du åbner døren for håndværkerne. Vi kan hjælpe dig med at få en mere ensartet stil på tværs af dine medier, som website, print og dine sociale medier.

Vi står for hele produktionen, uanset om det er billeder, bannere, lyd eller video og tekster. Med content får du et publikum der er mere engageret som kan ende med at blive loyale kunder.

BILLEDER

Når du skal få kunden til at foretage et køb, er det vigtigt, at kunden får en fornemmelse af hvordan dit produkt ser ud, hvilke funktioner det har og hvordan størrelsen på produktet er. Når kunden ikke kan røre ved produktet, er det vigtigt at billederne giver kunden den samme fornemmelse, som hvis det var i en fysisk

Med gode billeder på din hjemmeside, dine online kanaler og reklamer – kan du skabe en rød tråd i din online markedsføring. 

Vi har alt udstyret til at producere professionelle billeder, vi kan redigere dem til et ønsket format, og få billederne tilpasset til de enkelte platforme.


Ikon til hjemmeside
Kopi af content
Webmovers logo sidelæns

Med content marketing kan du:

emil og noel content
processen

Sådan arbejder vi med content

Din branding og content er altafgørende i din brand identitet da branding fortæller alt om hvem i er, jeres værdier og hvordan i vil ses af jeres kunder online.

Skabe din brand identitet
Vi hjælper dig med at skabe en visuel identitet online som afspejler jeres værdier og vision. I 2022 er det vigtigt at have et stærkt brand for at kunne differentiere sig fra konkurrenterne.
Tiltrække den rigtige målgruppe
Gennem dit content, bestemmer du selv over hvilket budskab du vil sende til dine nuværende og potentielle kunder. Du kan bygge dit image gennem content, skabe mindeværdige billeder/videoer og fastholde de rigtige kunder.
Finde ud af hvilken type content din målgruppe bedst interagerer med
Du kan teste forskellige typer content på dine platforme og arbejde videre på det som virker aller bedst. Oftest tror man at noget content virker til målgruppen men i sidste ende tager man fejl. Du finder kun ud af det ved at teste forskelligt content af.

Du er i godt selskab

Blot et lille udpluk af nuværende og tidligere kunder vi arbejder sammen med. Skal du med?

estate
Shouter
CleanWise
arturel
party-in-a-box
Bonnesikring
milleoglykke
Roadsurfing
+pension
limitless
Boxstation
mollerup-gods
Webshopskolen
Egear

Du er i godt selskab

Blot et lille udpluk af nuværende og tidligere kunder vi arbejder sammen med. Skal du med?

Det Er Din Garanti For Kvalitet Og Gode Resultater

Vi er Google Partner

Hos WebMovers er vi Google Partner. Det er din sikkerhed for kvalitet og gode resultater. Vi arbejder tæt sammen med Google og er altid på forkant med den nyeste viden og teknologi inden for Google.

Google er vores vigtigste kanal, og vi omtaler derfor os selv som et Google Bureau. Da vi altid er på forkant med ny produktviden kan vi sikre gode, målbare og profitable resultater til vores kunder.

Med andre ord er Google Partner-badget et kvalitetsstempel fra Google.

Computer setup
Google Partner