SEO

Gratis trafik med topplaceringer på Google
Gratis trafik

Search Engine Optimization

Søgemaskineoptimering img

Søgemaskineoptimering – også kaldet SEO – er en meget vigtig del i ens online succes.

Modsat Google Ads er SEO ikke betalt markedsføring, men derimod de organiske resultater som ses uden annonce-tagget på
Google.

At ligge øverst ved diverse søgeord kan derfor være ekstremt profitabelt, da det er 100% gratis, og folk oftest klikker på øverste søgeresultat.

Man kan med andre ord sige, at SEO er disciplinen i at optimere din hjemmeside, ud fra de faktorer, som Google kigger på, når søgeresultaterne skal indekseres.

Det er en større videnskab og denne videnskab er vi eksperter i. Vi hjælper dig med at komme til tops på Google.

Sådan vækster vi virksomheder gennem SEO

Vores SEO specialister har tilsammen over 13 års erfaring med SEO. De har skabt resultater for både små, mellemstore og store virksomheder.

potentialevurdering-img

Potentialevurdering

Vi starter altid med at gennemgå din hjemmeside, for at finde forbedringsmuligheder og vurdere potentialet. Til slut modtager du en SEO rapport og et oplæg på et muligt samarbejde.

on-page-seo-img

On-page SEO

On-page SEO er arbejdet der foregår på selve hjemmesiden. Fx hastighed, content, søgeord, meta descriptions, billeder, video og flere faktorer.

off-page-seo-img

Off-page SEO

Off-page SEO er kunsten i at få andre hjemmesider til at linke ind til din. Det er noget af det vigtigste i SEO verdenen. Off-page SEO inkluderer også ting som social mentions.

Hvorfor SEO?

Hvorfor SEO?

SEO er en langsigtet proces, men kan være ekstrem profitabel når resultaterne begynder at komme. Hvert sekund er der over 40.000 søgninger på Google. Faktisk omkring 80% af dem der søger på Google, klikker på en af de 3 øverste søgeresultat.

SEO er derfor en meget vigtig del i ens online markedsføring. Aviser, ugeblade og andre former for offline-markedsføring bliver stille og roligt udfaset – derfor er du nødt til at følge med, for dine konkurrenter har højst sandsynligt også en SEO strategi.

Vi har mere end 13 års erfaring

Vores specialister har tilsammen mere end 13 års erfaring med SEO. De er altid på forkant med den nyeste viden.De har kompetencerne til at flytte dig til tops og vinde kostbare placeringer over dine konkurrenter.

SEO gennemgang

seo-gennemgang-img

SEO pakker

Nedenfor ses eksempler på SEO pakker. Pakkerne og priserne kan variere efter mange forskellige faktorer. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

    Lukas Hvillum

    SEO specialist