fbpx

Vækst din forretning med

SEO

Skab organisk vækst med SEO

Når det kommer til SEO (search engine optimization) hjælper vi dig med at skabe mere langsigtede og profitable resultater med din online forretning. Det er en arbejdsproces, som de fleste har svært ved at mestre og finder utrolig bøvlet.

Gennem SEO optimerer vi din hjemmeside i et omfang, som har relevans i forhold til brugerens søgning. Med andre ord sørger vi for at din hjemmeside er bedre end dine konkurrenters, så I får den bedst mulige rangerring/placering på Google. Mange tror at SEO udelukkende handler om at fylde ens tekster med de rigtige søgeord og så har vi en topplacering. SEO er i dag meget mere raffineret og komplekst.

SEO er gået hen og blevet en tværfaglig disciplin, som bør udarbejdes i samarbejde med diverse marketing specialister. Længere nede på siden finder du vores proces trin-for-trin, samt hvordan du kan udnytte søgemaskinerne til at skabe organisk kundetilvækst og dermed øge dit salg online.

Webmovers logo sidelæns
Ikon til hjemmeside
God sparring hjælper

SEO SUNDHED

Få en forståelse af din hjemmesides SEO-sundhed.
kr 0
  • Site Health
  • Warnings
  • Erros
Populær

Med SEO kan du

Med SEO kan du 

Hos WebMovers stræber vi os på at være eksperter på alle områder inden for digital markedsføring. For at dette kan gå op i en højere enhed, så arbejder vi bedst med god kommunikation, fairness og rapportering. Hver måned får du en rapport over forløbet med vores SEO arbejde og de resultater vi har skabt. Dog er det vigtigt at SEO er en langsigtet investering og der er ingen garanti for at du får en topplacering, da det er Google der har magten. Google er en virksomhed der følger digitaliseringen meget nøje og de er kendte for at foretage ændringer i deres algoritmer. Dette kan i værste tilfælde resultere i tabt omsætning og mange ekstra arbejdstimer på at finde en alternativ løsning på problemet.

Ikon til hjemmeside
Webmovers e bog

Download vores gratis e-bog

Få 7 konkrete tips til hvordan du kan fordoble din konverteringsrate. Helt gratis. Lige i din inbox.

Mange virksomheder undervurderer desværre konverteringsraten på ens hjemmeside. De fokuserer meget på deres ROAS/POAS i annonceringen, men glemmer hele fundamentet for annonceringen; nemlig ens hjemmeside og konverteringsraten på denne.

Få tilsendt vores gratis e-bog, og fiks de lavthængende frugter allerede i dag.

Webmovers logo sidelæns
Ikon til hjemmeside

SEO aka søgemaskineoptimering

Hvis du vælger SEO som en af dine markedsføringsindsatser, så satser du samtidig på at skabe langsigtede organiske resultater på Google. Her er vores klare anbefaling, at man kombinerer betalte og organiske resultater på Google, gennem Google Ads og SEO. Det er her vores kunder opnår det bedste afkast.

Hvorfor skrive SEO-tekster?

Har du en hjemmeside, måske en blog eller er du webshopsejer? Hvis svaret er, ja – så er SEO-tekster et ‘must have’! Ønsker du en topplacering på Google og ramme dine potentielle kunder gennem organisk trafik? – Selvfølgelig har du det!

Det er vigtigt I har tænkt SEO-tekster ind i jeres markedsføringsstrategi. Jo mere de er optimeret i forhold til jeres brugeres specifikke søgeord på søgeresultatsiderne, desto mere synliggøre I jer på Google. 

Webmovers består af et knivskarpt hold, som er eksperter i tekstforfatning. Dette gør sig både gældende ift. optimering af generel information på din hjemmeside, men det er især gennem SEO-tekster vi gør en forskel. Synes du derfor stadig, at SEO er en svær størrelse eller blot har svært ved at skabe synlige resultater, så er vi bureauet for dig! Vi tager din hjemmeside til nye højder i form af forbedret organisk placering på Google. 

Webmovers logo sidelæns
Ikon til hjemmeside
Webmovers Ana
Processen

Sådan arbejder vi med SEO

SEO er ikke en sprint. Det er et marathon. SEO tager tid og koster en del penge. Det kan dog i sidste ende medføre utrolig profitable resultater.

Google Services, søgeords & SERP-analyse
Først og fremmest skal din virksomhed registreres i Google My Business. Vi anbefaler, at man benytter Google Analytics, hvor Google Search Console tilkobles din respektive GA konto. Her indsamler man data fra brugere, der har integreret med din hjemmeside. Derefter skal der foretages en søgeordanalyse, hvor vi undersøger hvad JERES brugere søger efter. Dernæst afdækkes hvordan Google vil vise informationer på den givne søgeresultatside.
On-page-optimering og teknisk SEO
Her handler det om at optimere de elementer, som fortæller Google hvad din hjemmeside drejer sig om. Dette kunne f.eks. være optimering af tekster, Titel Tags, URL’er og metabeskrivelser. Den mere tekniske del af SEO arbejdet, indeholder elementer som bygger på opsætningen af din hjemmeside. Det består af optimering af kodning, websitehastighed og øget professionalisme. Dette gør hjemmesiden mere attraktiv overfor Google og forbedre samtidig brugeroplevelsen.
Linkbuilding
Når der er styr på de fundamentale elementer, såsom on-page-optimering og URL-strukturer, så er det essentielt at man bygger links. Her handler det om at skaffe links fra andre hjemmesider, blogs eller lignende, hvor de laver en henvisning til dit website. Set med Googles øjne, så fungerer dette som en slags anbefaling til netop din hjemmeside og synliggøre den yderligere på søgeresultatsiden.

Vores SEO arbejde

Med os som dit fortrukne digitale marketing bureau får du professionel sparring, fairness og månedlig rapportering. Vores SEO arbejde giver dig…

Frederik portræt

Du er i godt selskab

Blot et lille udpluk af nuværende og tidligere kunder vi arbejder sammen med. Skal du med?

estate
Shouter
CleanWise
arturel
party-in-a-box
Bonnesikring
milleoglykke
Roadsurfing
+pension
limitless
Boxstation
mollerup-gods
Webshopskolen
Egear

Du er i godt selskab

Blot et lille udpluk af nuværende og tidligere kunder vi arbejder sammen med. Skal du med?