fbpx

Gode råd til den perfekte hjemmeside

gode-råd-til-den-perfekte-hjemmeside img

Nu til dags er det ikke nok bare at have en hjemmeside. En hjemmeside skal fange potentielle kunders opmærksomhed, og give nuværende kunder de informationer de søger. En virksomheds hjemmeside er grundstenen i ens online fremtræden. 

Din hjemmeside skal derfor følge tidens tendenser og anbefales derfor, at blive opdateret og optimeret hvert andet år. Står du overfor at skulle have en ny hjemmeside, eller blot optimeret din nuværende, så er her nogle af de vigtigste punkter, som du skal være opmærksom på.

Brugervenlighed

Brugervenligheden af din hjemmeside er altafgørende, for at dine potentielle kunder bliver på hjemmesiden, og ikke forsvinder pga. uoverskueligt design. Det er hermed vigtigt at hjemmesiden indeholder billeder af høj kvalitet og ligeledes det grafiske design. Dertil skal teksterne være informerende og retvisende af sidens indhold. Alt dette er med til at give hjemmesiden den rette visuelle fremvisning. 

En stor del af hjemmesidebrugere mener, at en god oplevelse med en hjemmeside er baseret på brugervenligheden. Det er hermed vigtigt, at den potentielle kunde får en godt førstehåndsindtryk, hvilket øger muligheden for en tilbagevendelse eller i bedste fald, et køb. 

Mobilvenlighed 

Mobiltelefonen er den mest anvendte enhed til søgninger på internettet. Det er derfor en nødvendighed, at have en hjemmeside med et responsivt design, som fungerer optimalt på alle enheder. Du kan med fordel tjekke din egen hjemmesides layout på de forskellige enheder, for at se om den lever op til dine forventninger. Besøgstiden på mobilenheder er 1,5 gange kortere end besøgstiden på en computer. Det er hermed vigtigt at have et mobilvenligt design, da søgningerne i højrere grad foretages på mobilen, og brugeren skal fanges hurtigere grundet den kortere besøgstid.  

Hastigheden på din hjemmeside 

Det er vigtigt at din hjemmeside har en hurtig indlæsningstid, da det er afgørende for, at den potentielle kunde bliver på din hjemmeside. Internetbrugernes tålmodighed er kort, og ofte har man ikke længere tid end 3 sekunder, inden den besøgende er gået væk fra siden igen. Hastigheden på hjemmesiden er nem at optimere, så gør dig selv den tjeneste og vis dine kunder, at du går op i din hjemmeside. 

Hvis du anvender disse råd på din egen hjemmeside, så er du godt på vej til at få den perfekte hjemmeside.