Vores specialer

I WebMovers fokuserer vi 100% på vores 3 specialeområder. Google Ads, SEO og hjemmesider. Læs mere om vores specialer nedenfor.

Google Ads

SEO

Hjemmesider

Google Ads

Google Ads giver dig resultater på kort tid, når dine penge bliver brugt rigtigt. Alle kan opsætte en Google Ads-konto. Men de færreste kan få gode resultater med den.

Gennem Google Ads rammer vi købeklare målgrupper, som giver dig en øget bundlinje.

I tæt samarbejde med dig lægger vi en strategi, som bliver fundamentet for gode resultater. Ud fra dit budget opsætter vi annoncerne på relevante kanaler som fx Google Search, Display netværket, YouTube eller Google Shopping.

SEO

Modsat Google Ads er SEO ikke betalt markedsføring, men derimod de organiske resultater som ses uden annonce-tagget på
Google.
At ligge øverst ved diverse søgeord kan derfor være ekstremt profitabelt, da det er 100% gratis, og folk oftest klikker på øverste søgeresultat.

Man kan med andre ord sige, at SEO er disciplinen i at optimere din hjemmeside, ud fra de faktorer, som Google kigger på, når søgeresultaterne skal indekseres.
Det er en større videnskab og denne videnskab er vi eksperter i. Vi hjælper dig med at komme til tops på Google.

Hjemmesider

I 2019 er en hjemmeside et must for enhver forretning.
En hjemmeside er en virksomheds online identitet, samt et betydeligt led i potentielle kunders købsproces, hvorfor en informativ, præsentabel og navigerbar hjemmeside er i højsædet.

Vi designer og udvikler professionelle hjemmesider efter dine ønsker og behov. Du er med i processen fra start til slut. Prisen er aftalt og fastlagt på forhånd, således der ikke vil opstå uforudsete udgifter under udviklingsprocessen.

Skal vi tage en snak?Mads Frandsen,
Partner og Google Ads specialist