fbpx

Sjak27 Kontorfællesskab

Dette er en kundecase, som ligger os meget nær, da det omhandler annoncering for det kontorfællesskab, hvor WebMovers holder til. Læs mere om tilgangen til Google Ads i et konkurrencepræget marked med skyhøje CPC priser.

Dette er en kundecase, som ligger os meget nær, da det omhandler annoncering for det kontorfællesskab, hvor WebMovers holder til. Sjak27 er et kontorfællesskab beliggende på Mejlgade i Aarhus C. Her er der løbende udskiftning af faste og deltids kontorpladser. Derudover er det muligt at booke et charmerende mødelokale til en fordelagtig pris. Alt dette kræver en fokuseret marketing indsats for at kunne holde kontoret fyldt året rundt.

Vores forudgående analysearbejde var kernen i at få annonceringen til at blive profitabel. I et konkurrencepræget marked med CPC priser på ca. 40 kr. for “Mødelokaler” skulle der tænkes kreativt.

Vi analyserede markedet for konkurrenter, og opsatte custom intent audiences ud fra deres hjemmeside. Det gav os målgruppe indsigt, og vi kunne generere billig trafik til den rette målgruppe.

Det blev selvfølgelig kombineret med søgenetværket samt remarketing. Den løbende overvågning og optimering af maks CPC priser var en afgørende faktor for at annoncebudgettet ikke forsvandt i for dyre klikpriser.