fbpx

Centerfrisøren

Centerfrisøren er baseret i Horsens og har gennem 25 år haft en god og stabil frisørsalon. WebMovers har leveret Centerfrisørens hjemmeside www.centerfrisoren.dk samt står vi for alt Google markedsføring. Læs mere om casen her.

Centerfrisøren er baseret i Horsens og har gennem 25 år haft en god og stabil frisørsalon. WebMovers har leveret Centerfrisørens hjemmeside www.centerfrisoren.dk samt står vi for alt Google markedsføring.

Centerfrisøren ønskede en simpel og nem navigerbar hjemmesiden, som samtidig skulle afspejle deres flotte salon og dygtige personale. WebMovers har stået for alt grafik, billeder, video og udvikling.

Google Ads er oplagt til frisørsaloner. I og med Centerfrisøren har online booking, kan vi tracke alle bookinger som kommer fra Google Ads.

Centerfrisøren får tidsbestillinger til kun 30 kr. pr. stk. – og med et månedligt budget på 3.000 kr. fylder det salonen op.

Annette, ejer af Centerfrisøren udtaler:

“Jeg har oplevet en usædvanlig professionel og gennemskuelig tilgang til at hjælpe min salon med at blive mere synlig på nettet, via Google Ads samt ny hjemmeside. For et overskueligt og på forhånd fastlagt beløb, er vores annoncering blevet yderst effektiv og har tilført utallige nye kunder for en enhedspris på mindre end 30 kr,- pr. stk”