fbpx

Gode råd

Læs vores seneste blogindlæg og bliv
klogere på din online markedsføring.

Markedsføring under Coronavirus

Sådan kommer din virksomhed bedst igennem Coronakrisen med en digital strategi.

Læs mere

Læs mere

7 klassiske fejl i din Google Ads opsætning

I dette blogindlæg vil vi vende 7 af de fejl vi oftest ser, når vi gennemgår en konto. Det er typisk små fejltrin, som i sidste ende koster virkelig mange spildte annoncekroner.

Læs mere

Læs mere

Hvad koster det at annoncere på Google?

Mange af de spørgsmål vi har fået, har gået på følgende: “Hvad koster det at annoncere på Google?”. Det er der desværre ikke noget kort svar på. Det afhænger blandt andet af hvor populært søgeordet er, hvor gode og relevante annoncer og landingpages du leverer og mange andre parametre. Læs i dette blogindlæg hvordan prisen beregnes, og hvad du kan forvente ud fra de budgetter, du har til rådighed. Det vil måske kunne spare dig for en del annoncekroner.

Læs mere

Læs mere
Google analytics blog indlæg

Hvorfor bruge Google Analytics?

Hvorfor bruge Google Analytics? Og hvad er det? Vi giver dig her et kort overblik over de mange muligheder. Mange bruger det fx i forbindelse med Google AdWords – det kan du læse mere om her.
Hvad er Google Analytics?

Læs mere

Læs mere

Gode råd til den perfekte hjemmeside

Nu til dags er det ikke nok bare at have en hjemmeside. En hjemmeside skal fange potentielle kunders opmærksomhed, og give nuværende kunder de informationer de søger. En virksomheds hjemmeside er grundstenen i ens online fremtræden.

Din hjemmeside skal derfor følge tidens tendenser og anbefales derfor, at blive opdateret og optimeret hvert andet år. Står du overfor at skulle have en ny hjemmeside, eller blot optimeret din nuværende, så er her nogle af de vigtigste punkter, som du skal være opmærksom på.

Læs mere

Læs mere

5 gode grunde til at annoncere på Google

Google er den mest benyttede søgemaskine i verden. I Danmark foregår 95% af alle søgninger over netop Google.
Forbrugere søger efter produkter og ydelser på Google hele tiden, og der er ingen bedre vej til hurtige resultater og salg end at benytte sig af Google AdWords.
Vi har i dette blogindlæg samlet 5 grunde til at benytte sig af Google AdWords. Blogindlægget er for begyndere – er du interesseret i mere komplekse spørgsmål og svar, så kontakt os her.
Har du aldrig hørt om Google AdWords kan du læse mere her

Læs mere

Læs mere

Er din hjemmeside sikker?

Er du websiteejer og ønsker den bedste sikkerhed for dig og dine besøgende? Hvis ja, så læs med her.

Du har muligvis stødt på termerne “SSL certifikat” eller skifte fra HTTP til HTTPS” men hvad betyder det egentligt?

SSL = Secure Sockets Layer

HTTPS = Hyper Text Transfer Protocol Secure

SSL certifikatet skaber en sikker og krypteret forbindelse mellem en webserver og en browser. Det betyder med andre ord, at SSL certifikatet er en krypteringsprotokol, som sikrer, at det kun er afsender og modtager, der har adgang til de informationer, der sendes.

Læs mere

Læs mere

Fang nye kunder med remarketing

Remarketing er noget af det mest effektive du kan benytte dig af. Du må endelig ikke snyde dig selv, ved ikke at køre remarketing kampagner. Det kan næsten ikke gøres forkert. Læs herunder hvad, hvorfor og hvordan remarketing fungerer.

Læs mere

Læs mere

Hvad er Google Tag Manager?

Hvis du har en hjemmeside eller en webshop, og du gerne vil vide, hvad dine besøgende foretager sig på dit website, så er Google Tag Manager (GTM) en oplagt mulighed for dig.

Læs mere

Læs mere

Remarketing på søgenetværket

Remarketing/retargeting er en annonceringsform, der gør det muligt at nå ud til de personer, der tidligere har besøgt din hjemmeside uden at købe produkter eller bestille ydelser. Remarketing på søgenetværket er som ”klassisk” remarketing, blot udelukkende på søgenetværket. Søgenetværket er google.dk samt diverse partnersites.

Læs mere

Læs mere